Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

SureSourcing

De specialist in W&S, uitzenden en detacheren

    

 

 

 

News Flash

News SureSourcing

SureSourcing start meerdere samenwerkingen op met zowel nationaal als internationale opdrachtgevers in Nederland. Zie onze openstaande vacatures !!

 

News SureSourcing

Vanwege een gezonde groei is SureSourcing op zoek naar versterking. Ben je de Hr-partner  en/of medewerker voor onze organsisaie neem dan contact met ons op!!

Delen via sociale media

 

 

Best solution

Become our partner and we prove    the efficiency of this decision.

 

 

 

  

 

 

Continue

 

 

Bekijk onze openstaande vacatures !!!

 

We pay great attention to the quality of our clients, candidates and services, doing our best.

Welcome !

SureSourcing streeft ernaar diensten van een hoge kwaliteit te leveren, waarbij vertrouwen en betrouwbaarheid een belangrijke factor is. Respect voor de privacy van onze klanten en een zorgvuldige omgang met hun persoonsgegevens zien wij als belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van onze diensten. Hierna vindt u algemene informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan.
 
Gebruik aanmeldingsgegevens  
Om gebruik te kunnen maken van onze producten en diensten kan u een aanmeldingsprocedure doorlopen, waarbij u gevraagd wordt een aantal gegevens in te vullen zoals naam, adres, woonplaats en emailadres. De aanmeldingsgegevens worden in de eerste plaats gebruikt om in het kader van onze dienstverlening informatie te kunnen toesturen. Ook willen wij u graag regelmatig op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen of interessante aanbiedingen (zie ook hierna onder Actuele informatie).    

E-mailadres  
Uw e-mailadres wordt in de eerste plaats gebruikt voor contact tijdens oriëntatie en onze relatie. Ook gebruiken wij uw e-mailadres om met u te kunnen communiceren en om u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van www.SureSourcing.nl of van andere diensten van SureSourcing, haar dochterondernemingen en andere (gerelateerde) bedrijven, indien u via de website heeft aangegeven daar prijs op te stellen. Indien u deze informatie niet meer wilt ontvangen kunt u zich afmelden onder nieuws.

Beveiliging
SureSourcing besteedt vanwege de aard van de dienstverlening en het vertrouwen dat men in haar dienstverlening moet kunnen stellen veel zorg aan technische en organisatorische vormen van beveiliging van uw gegevens.

Analyse van gegevens
De gegevens die ontstaan bij het aanklikken van informatie op onze websites of door uitwisseling van informatie tussen de website en uw computer (door middel van bepaalde tekstbestandjes, zgn. cookies) geven ons informatie die van belang is voor de verbetering en ontwikkeling van producten en diensten, zoals de optimalisering van de website. Deze informatie ontlenen wij aan de analysering van deze gegevens die overzichten en dergelijke opleveren die niet in verband staan met individuele gebruikers. Uw persoonlijk gebruik kan daaruit niet worden afgeleid. 

Ontvangers van gegevens 
Uw gegevens die door SureSourcing worden verzameld en gebruikt, zijn toegankelijk voor de medewerkers van SureSourcing, die de gegevens nodig hebben bij de uitoefening van hun functie. Er zijn in beginsel geen externe partijen die de gegevens ontvangen, behalve voor het geven van actuele informatie over producten en diensten indien uw gegevens daarvoor mogen worden gebruikt (zie daarvoor hierna onder Actuele informatie). Het kan ook voorkomen dat op grond van een wettelijke verplichting of een geschil incidenteel de gegevens aan externe partijen ter beschikking moeten worden gesteld. In het kader van een fusie of overname of van faillissement of surseance van betaling kan het nodig zijn dat derden toegang krijgen tot de gegevens of de gegevens ter beschikking krijgen gesteld.

Actuele informatie
Wij houden u graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en diensten van SureSourcing, haar dochterondernemingen en andere (gerelateerde) bedrijven, die daarvoor uw voor communicatie benodigde gegevens kunnen ontvangen. Indien u deze informatie niet meer wilt ontvangen of niet wilt dat de daarvoor benodigde communicatie gegevens aan andere (gerelateerde) bedrijven worden verstrekt, kunt u zich afmelden onder nieuws.   

Versie: 01-01-2016

 

 

• Per direct gezocht !!

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij per direct opzoek naar team managers, project managers, klant managers en business unit managers.

Meld je nu aan !!

• Per direct gezocht !!

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij per direct opzoek naar account managers binnendienst, sales en service medewerkers.

Meld je nu aan !!

 

 

Last Events

 

 

 

 

 

 

Products

 

W&S 

Uitzenden

Payroll

Detacheren 

Maatwerk oplossingen  

Contact Us

 

 

 

 

E-mail

info@suresourcing.nl