Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

SureSourcing

De specialist in W&S, uitzenden en detacheren

    

 

 

 

News Flash

News SureSourcing

SureSourcing start meerdere samenwerkingen op met zowel nationaal als internationale opdrachtgevers in Nederland. Zie onze openstaande vacatures !!

 

News SureSourcing

Vanwege een gezonde groei is SureSourcing op zoek naar versterking. Ben je de Hr-partner  en/of medewerker voor onze organsisaie neem dan contact met ons op!!

Delen via sociale media

 

 

Best solution

Become our partner and we prove    the efficiency of this decision.

 

 

 

  

 

 

Continue

 

 

Bekijk onze openstaande vacatures !!!

 

We pay great attention to the quality of our clients, candidates and services, doing our best.

Welcome !

Wij verzoeken u onderstaande tekst zorgvuldig te lezen. Door deze site te raadplegen, stemt u automatisch in met de inhoud hiervan.

De pagina's en overige inhoud van onze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle auteursrechten van de website zijn in beginsel eigendom van SureSourcing. Sommige delen (linkpagina’s en software) van onze website vallen echter onder het auteursrecht van de relaties van SureSourcing.

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van SureSourcing. Wijziging van de inhoud is uitdrukkelijk verboden.

Tenzij anders aangegeven zijn de handelsmerkrechten van SureSourcing van toepassing op alle merken die op onze website worden getoond. Dit betreffen onder andere alle merken, payoffs en logo’s van SureSourcing en/of de aan haar gelieerde ondernemingen. Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van SureSourcing en/of de aan haar gelieerde ondernemingen.

SureSourcing wijst alle aansprakelijkheid jegens elke partij af voor mogelijke (directe of indirecte) schade of verliezen, zulks in de ruimste zin des woords, ontstaan door het gebruik van onze website of de inhoud daarvan, dan wel door de onmogelijkheid om hiervan gebruik te maken.

SureSourcing streeft ernaar alle documenten en bestanden die zij op deze website plaatst voorafgaand aan de plaatsing te controleren op virussen. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze documenten en bestanden geen virussen bevatten en SureSourcing aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor (directe of indirecte) schade of verlies, zulks in de ruimste zin des woords, als gevolg van eventuele virussen. 
 
Deze website bevat (eventueel) links naar websites of webpagina's van derden. SureSourcing heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze sites. Zij is dan ook niet verantwoordelijk voor deze inhoud en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor (directe of indirecte) schade of verlies zulks in de ruimste zin des woords, die u eventueel lijdt door het bezoeken van deze sites of webpagina's.

De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd. Daarnaast kan deze website op elk moment zonder voorafgaande mededeling worden gesloten. 
 
SureSourcing behoudt zich het recht voor de onderhavige tekst te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden bij het plaatsen daarvan op deze website direct van kracht. 
 
De inhoud van deze tekst zal in elk opzicht uitsluitend en exclusief onderhevig zijn aan de Nederlandse wetgeving. 

Versie: 01-01-2016

 

 

• Per direct gezocht !!

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij per direct opzoek naar team managers, project managers, klant managers en business unit managers.

Meld je nu aan !!

• Per direct gezocht !!

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij per direct opzoek naar account managers binnendienst, sales en service medewerkers.

Meld je nu aan !!

 

 

Last Events

 

 

 

 

 

 

Products

 

W&S 

Uitzenden

Payroll

Detacheren 

Maatwerk oplossingen  

Contact Us

 

 

 

 

E-mail

info@suresourcing.nl